Födelsedagsfest med aktivitet

En födelsedagsfest arrangerad av Kenth Event börjar som regel med mingel och avslutas med middag dans och ett härligt roligt party. Gästerna delas in  i lämpliga lag och utför tillsammans roliga tävlingsmoment. Den lekfulla lagtävlingen grundar för en härlig och avslappnad stämning senare på kvällen. Tillsamman med dig som  beställare diskuterar vi fram ett lämpligt upplägg för just er fest.

 

Möhippa

En möhippa arrangerad av Kenth Event ska vara en soft  heldag. Det ska finnas tid för både avkoppling och roliga tävlingar som i största möjliga mån alla kan delta i. Med små medel ska vi locka fram många skratt och minnesvärda ögonblick Tillsammans med initivtagaren,  planerar vi dagen och kvällen så den passar ev kidnappning, budgeten och middag. Alla som vill ska ha råd att vara med på möhippan och genom att alla är delaktiga i momenten lägger man grunden till en riktigt bra bröllopsfest då deltagarna har fått lära känna varandra bättre under roliga omständigheter.

Tveka inte att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer om hur en möhippa arrangerad av oss kan se ut.

Svensexa

Grundkonceptet för en svensexa arrangerad av Kenth Event är minst en tiokamp, individuellt eller i lag. Till ett rimligt pris skall alla som vill kunna vara delaktiga i både praktiska och teoretiska tävlingsmoment. Tillsammans med initivtagaren, ofta bestman planerar vi dagen och kvällen så den passar ev kidnappning, budgeten och middagen. Alla som vill ska ha råd att vara med på svensexan och genom att alla är delaktiga i momenten lägger man grunden till en riktigt bra bröllopsfest då deltagarna har fått lära känna varandra under roliga omständigheter.

Man kan ha en mycket kort prisutdelning under bröllopsmiddagen om man så önskar. Då kan det vara extra roligt om även möhippan haft samma upplägg.

Tveka inte att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. berättar vi mer om hur en svensexa arrangerad av oss kan se ut.

Bokningsförfrågan

Kontakta Kenth Event
Kenth@kenthevent.se
Eller ring oss på
0734-22 44 55

Aktuellt

Inga evenemang i kalendern
July 2018
ti on to fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Copyright © 2013. Kenth Lindgren Event All Rights Reserved.