Julfest med aktivitet

En julfest arrangerad av Kenth Event inleds med en tävling i inomhusboule eller femkamp under cirka två timmar. Sedan äter ni ett välsmakande julbord, under middagen har vi en prisutdelning. Festen fortsätter med underhållning och möjlighet till dans om så önskas.

 

Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så diskutera vi mer om hur er julfest med aktivitet arrangerad av oss kan se ut.

After work

Afterworkens syfte är i grunden att stärka personalens sammanhållning den vanligaste formen har brister och har ofta ett motsatt resultat då alla inte har vare sig lust eller möjlighet att stanna kvar efter avslutat arbete på fredagen. Andra nackdelar är att den oftast samlar samma människor alltid med alkohol och alltid vid samma tidpunkt. Kenth Event vill vara mer kreativ och även hitta andra sätt än den traditionella after worken med fredagsöl och eventuell utgång.

En afterwork av Kenth Event kan förläggas närsom helst då de anställda inte är i tjänst och ska har alltid en aktivitet som stärker gemenskapen imellan anställda och ibland även deras familjer.

Exempel på alternativa afterworks kan vara allt ifrån en femkamp i skogen på en lördagförmiddag tillsamans med de anställdas barn, till en kväll med sällskapspel och underhållning en onsdagkväll.

Tveka inte att höra av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. berättar vi mer om hur en afterwork arrangerad av oss kan se ut.

Teambuilding

Teambuilding är som begrepp en hel vetenskap med olika teorier om relationerna i grupper och arbetslag. De olika individernas personliga egenskaper,erfarenheter och färdigheter gör att ingen grupp fungerar som en annan. I en ambitiös teambuilding behövs underlag om varje enskild gruppmedlem och gruppens funktion som tas för analys innan man planerar lämpliga övningar. Efter teambuildingen bör man genomföra en ny analys av hur individerna och gruppen har stärkts som arbetslag. Om din tanke som beställare är att gruppen ska få göra någonting riktigt roligt tillsammans vilket ju alltid också stärker sammanhållningen, läs mer under fliken "Kick off "

Ibland blir det sandlåda även på den bästa av arbetsplatser,

Kenth Event genomför teambuilding i stegen som beskrivs nedan.

  1. Samtal med beställare där styrkor och svagheter i gruppen diskuteras.
  2. Anonym internetbaserad enkät mailas till gruppens medlemmar.
  3. Analys av enkät svaren ligger till grund för teambuilding förslag som presenteras för beställaren.
  4. Teambuildingen genomförs.
  5. Anonym internetbaserad enkät mailas till gruppens medlemmar.
  6. Analys av enkät svaren presenteras för beställaren.

Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer om hur en teambuilding arrangerad av oss kan se ut.

Kundträff

En kundträff arrangerad av Kenth Event vill ge både dig som beställare och dina kunder positiva och roliga upplevelser, det är en god investering för fortsatt goda affärer eller nya. Det är viktig att alla är gäster, även du som beställare. Då kund och beställare är jämnbördiga så stärks de sociala banden lättare er imellan. Starka band till en försäljare eller ett företag gör risken mindre att kunden skulle vilja byta leverantör.

Våra tillställningar skall vara enkla och aldrig överflödiga, glädje, humor och värme är viktigast. Kunden behöver inte bli bortskämd med onödig lyx, då riskerar vi bara att kunden får en känsla av att de betalar ett överpris för era tjänster eller varor. Detta upplägg på en kundträff ger också det lilla företaget med små marginaler möjligheten att stärka banden med sina befintliga och potentiella kunder.

Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. berättar vi mer om hur en kundträff arrangerad av oss kan se ut.

Kick Off

En kick off aktivitet med Kenth Event förenas lämpligen med en konferens, fest eller annan tillställning. Den skall vara rolig och skapa en känsla av samhörighet för alla deltagare.Vid kick offen bör företaget eller organisationen ta tillfället iakt att presentera resultatet för den gånga perioden samt förmedla nya målsättningar och visioner inför den kommande perioden. Ett lämpligt upplägg kan vara konferens med kick off efter sommarens semestrar för att efter julhelgen ha en mindre utvärdering med efterföljande festlighet.

Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer om hur en kick off arrangerad av oss kan se ut.

Bokningsförfrågan

Kontakta Kenth Event
Kenth@kenthevent.se
Eller ring oss på
0734-22 44 55

Aktuellt

Inga evenemang i kalendern
July 2018
ti on to fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Copyright © 2013. Kenth Lindgren Event All Rights Reserved.